Crisis & continuïteit

In de levenscyclus van elke organisatie komt het vroeg of laat voor: conflicten, crisis of zelfs gevaar voor continuïteit. Om dergelijke problemen op te kunnen lossen zijn nodig: afstand, analytische scenario-benadering, creativiteit door ervaring, multidisciplinaire overview en rust slim combineren met tempo. Laat dat nu exact de ingrediënten zijn die wij inbrengen :).

Hoe zijn wij in te zetten?

Binnen het domein crisis & continuïteit zijn wij inzetbaar in situaties waarin een pivot of turnaround nodig, bij financiële crises, organisatorische problemen en voor stakeholder-issues, zoals problemen tussen directieleden onderling, met (key) personeel, leveranciers, samenwerkingspartners, klanten, financiers of aandeelhouders. Dat kan op de volgende manieren:

Advisering

Projectmatige inzet als adviseur en/of creator in het domein van crisis & continuïteit. Tegen uurtarief of projectprijs.

Begeleiding

Vaste inzet als adviseur, coach en/of dealmaker in het domein van crisis & continuïteit. Tegen uurtarief of maandprijs.

Management

Inzet als (tijdelijk) manager voor continuïteitsproblemen en andere crises. Tegen uurtarief of maandprijs.

Pivot of turnaround nodig?

Is er in een behoorlijke "pivot" in je strategie, management of organisatie om weer het kompas naar het Noorden te vinden? Of misschien wel een heuse turnaround?

Financiële crisis?

Genereert je organisatie te weinig inkomsten voor continuïteit? Is de financiering ontoereikend of opgezegd? Of krijg je de aankomende ronde niet gefinancierd?


Organisatorische problemen?

Leidt een niet goed functionerende organisatie tot grote problemen? Met kwaliteit, klanten, financiën of medewerkers? Krijg je het lek maar niet boven?


Stakeholder issues?

Zijn er problemen tussen stakeholders die je organisatie belemmeren? Tussen directieleden? Met aandeelhouders, financiers, leveranciers, klanten of personeel?


Interesse of vragen?

In de afgelopen decennia hebben wij veel kennis, ervaring én creativiteit opgebouwd in dit soort vraagstukken. Multidisciplinair. In elke fase van de levenscyclus en in elke stakeholder's rol. Wil je ook van deze expertise profiteren of heb je andere vragen? Leg dan gerust contact met behulp van onderstaand contactformuliertje. We reageren in de regel snel. Je kunt ons hier ook bellen.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.